Een buscamper importeren

Camper importeren uit de EU?

Ben je op zoek naar een nieuwe camper, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Het vinden van je droomcamper is niet zo gemakkelijk als het lijkt. Bij CamperLux.nl hebben we een bewezen staat van dienst als het gaat om het importeren van topklasse campers, en we bieden aanzienlijke prijsvoordelen die elders moeilijk te vinden zijn. Onze expertise in internationale markten stelt ons in staat om hoogwaardige campers te selecteren en aan te bieden tegen concurrerende prijzen, wat rechtstreeks ten goede komt aan onze gewaardeerde klanten. Of je nu op zoek bent naar luxe voor een romantisch uitje of een ruime camper voor het gezin, CamperLux.nl staat garant voor kwaliteit en betaalbaarheid, zodat jouw reisavonturen binnen handbereik liggen.

Waarom een camper importeren via CamperLux?

Importeren met garantie

Bij ons heb je de mogelijkheid om tot 24 maanden extra garantie af te sluiten

Voordelige
prijzen

We hanteren lage importtarieven, zodat je droomcamper dichterbij is dan je denkt

Goede
bereikbaarheid

Onze vestiging is centraal gelegen in Zeist (Midden-Nederland) en goed bereikbaar.

Nr. #1 in camper
import

We bieden jarenlange expertise in het importeren en helpen je graag aan de perfecte droomcamper

Voordelen van importeren

Er zijn veel voordelen aan het importeren van een camper. De prijzen zijn vaak voordeliger dan in Nederland en de selectie beschikbare modellen en merken groter. Bovendien zijn de mogelijkheden voor specifieke opties vaak een stuk uitgebreider. Kortom: de kans van slagen is zeker groter en voordeliger.

Hoe werkt importeren?

Kom eens vrijblijvend langs op afspraak om kennis te maken. CamperLux levert alleen maatwerk. Het verschilt per camper. Je kunt kiezen uit twee importpakketten: een Doe-Het-Samen-pakket (Vanaf € 495,-) en een Full-Servicepakket (Vanaf € 1.495,-). We adviseren je graag over de beste en voordeligste manier om jouw (droom) camper te importeren. 

Heb je eenmaal een mooie camper op het oog? Vraag ons dan eerst even een vrijblijvende voorberekening te maken. Is de prijs akkoord, dan regelen wij afhankelijk van het gekozen pakket alles van A tot Z, zoals afgesproken. Zo rijd jij binnen 2-3 weken rond in Nederland met je nieuwe en voordelige droomcamper uit het buitenland.

Garantie en zekerheid

Bij CamperLux kun je met een gerust hart een buscamper kopen. Wij bieden standaard 12 maanden instapgarantie* op al onze voertuigen, zodat je zekerheid hebt dat je een kwalitatief hoogwaardig product koopt. Bovendien staan wij altijd klaar om eventuele vragen of problemen op te lossen, zodat je met een goed gevoel op reis kunt gaan.

Onze garantie verloopt onze partner AutoTrust. Optioneel en tegen meerprijs kun je kiezen voor:

  • 12 maanden uitgebreide garantie (+€ 750,00)*
  • 24 maanden uitgebreide garantie (+€ 1.250,00)*

 

*De garantie geldt alleen voor het chassisgedeelte (auto). De camperopbouw heeft standaard 6 maanden garantie. Leeftijd tot 10 jaar, max. 150dkm.

Try and buy

Altijd al gedroomd van een eigen buscamper, maar de knoop nog niet doorgehakt? Koop je na de huurperiode dezelfde camper, dan wordt 50% van de totale huursom in mindering gebracht op de aanschafprijs. 

Als extraatje krijg je geen standaard garantie, maar 12 maanden uitgebreide garantie. Is het kamperen met de buscamper toch niet bevallen? Even goede vrienden. Bekijk ons buscamperaanbod en start direct met jouw try-before-you-buy-periode.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We geven je graag persoonlijk advies. Neem contact op of bekijk ons actuele aanbod.