Een buscamper kopen

Een buscamper kopen

Bij CamperLux.nl kun je niet alleen buscampers huren, maar ook jouw eigen buscamper aanschaffen. Onze selectie van buscampers biedt een aantal voordelen, zoals compacte afmetingen, lage wegenbelasting en uitstekende rijeigenschappen. Dit maakt een buscamper de ideale keuze voor jouw vrijetijdsbesteding, of je nu op zoek bent naar avontuurlijke reizen of ontspannende uitstapjes.

Naast ons assortiment van hoogwaardige campers, profiteer je ook van onze expertise en toewijding. We begrijpen de unieke behoeften van reizigers en kampeerliefhebbers en kunnen je helpen bij het vinden van de perfecte buscamper die aan jouw wensen en eisen voldoet. Daarnaast bieden we uitstekende after-sales service en ondersteuning, zodat je kunt genieten van jouw camperervaring zonder zorgen. Kortom, bij CamperLux.nl gaat het kopen van een buscamper verder dan alleen een aankoop; het is het begin van een onvergetelijk avontuur met de zekerheid van kwaliteit en service.

Waarom CamperLux?

Kopen met
garantie

Bij ons heb je de mogelijkheid om tot 24 maanden extra garantie af te sluiten op je aankoop​

Voor ieder
budget

Een buscamper kopen of financieren? Onze buscampers zijn dichterbij dan je denkt

Goede bereikbaarheid

Onze vestiging is centraal gelegen in Zeist (Midden-Nederland) en goed bereikbaar.

Nr. #1 camper
import

We bieden een ruim en veelzijdig aanbod voor iedere reiziger en helpen je graag aan jouw perfecte camper

Garantie en zekerheid

Bij CamperLux kun je met een gerust hart een buscamper kopen. Wij bieden standaard 12 maanden instapgarantie* op al onze voertuigen, zodat je zekerheid hebt dat je een kwalitatief hoogwaardig product koopt. Bovendien staan wij altijd klaar om eventuele vragen of problemen op te lossen, zodat je met een goed gevoel op reis kunt gaan.

Onze garantie verloopt onze partner AutoTrust. Optioneel en tegen meerprijs kun je kiezen voor:

  • 12 maanden uitgebreide garantie (+€ 750,00)*
  • 24 maanden uitgebreide garantie (+€ 1.250,00)*

*De garantie geldt alleen voor het chassisgedeelte (auto). De camperopbouw heeft standaard 6 maanden garantie. Leeftijd tot 10 jaar, max. 150dkm.

Je buscamper verzekeren

Zowel je buscamper als jouw tijd zijn waardevol. Daarom is het verstandig om je te verdiepen in de voorwaarden van je camperverzekering. Met een camperverzekering op maat ga je onbezorgd op weg.

CamperLux heeft hele goede ervaringen met SafeTrip camper verzekeringen. Zij bieden een speciale buscamper verzekering aan. Deze buscamper verzekering kun je via ons afsluiten. Wil je jouw camper verzekeren bij SafeTrip? Klik hier voor het opvragen van een vrijblijvende offerte.

 

 

Try and buy

Altijd al gedroomd van een eigen buscamper, maar de knoop nog niet doorgehakt? Koop je na de huurperiode dezelfde camper, dan wordt 50% van de totale huursom in mindering gebracht op de aanschafprijs. 

Als extraatje krijg je geen standaard garantie, maar 12 maanden uitgebreide garantie. Is het kamperen met de buscamper toch niet bevallen? Even goede vrienden. Bekijk ons buscamperaanbod en start direct met jouw try-before-you-buy-periode.

 

 

 

Meer weten over een buscamper kopen?

Of direct ons buscamper-koopaanbod bekijken?