Tourer 5.9

Compact en veelzijdig

De 5.9 Tourer, beschikbaar bij CamperLux.nl, is een compacte en veelzijdige buscamper die avontuurlijke reizigers aanspreekt en een goede nachtrust biedt in een dwarsbedopstelling.

Deze camper biedt reizigers de perfecte balans tussen wendbaarheid en functionaliteit, ongeacht of je alleen op pad gaat of met vrienden en familie. Met zijn diverse indelingen en handige voorzieningen, inclusief een dwarsbed, ben je verzekerd van een comfortabele reis. Bovendien wordt de 5.9 Tourer aangedreven door een krachtige motor en biedt hij een soepel rijgedrag, waardoor hij de ideale keuze is voor diegenen die graag de weg op gaan. Het huren van een buscamper met een dwarsbed bij CamperLux.nl betekent niet alleen vrijheid en avontuur, maar ook de zekerheid van een goede nachtrust in een comfortabele omgeving. Reserveer vandaag nog en ontdek waarom de 5.9 Tourer de perfecte camper is voor jouw volgende reis.

TWIN-600-SP-nacht

De Tourer 5.9 in één oogopslag

De Tourer 5.9 is een gebruiksvriendelijke en compacte buscamper met een lengte van net onder de 6 meter die van zeer veel comfort is voorzien en zitplaatsen biedt aan vier volwassenen. De zitgroep is om te bouwen tot een eenpersoonsbed (95×196 cm). Achterin de camper bevindt zich een riant tweepersoonsbed (145×196 cm).

De camper is uitgerust met een riant keukenblok voorzien van een 3-pitsgascomfort en koelkast met vriesvak. Middenin de camper bevindt zich de natte ruimte voorzien van een vaste douche-/toiletgelegenheid. Wij verhuren buscampers met nagenoeg identieke indelingen, alleen van verschillende fabrikanten, waaronder Adria, Carado of Weinsberg.

Opmerking

De getoonde voorbeeldfoto’s zijn bedoeld om een indruk te geven van de betreffende huurklasse. Het specifieke merk van de camper die je zult ontvangen wordt door CamperLux.nl bepaald op basis van beschikbaarheid en andere factoren. Ongeacht het merk, behoudt de camper dezelfde indeling en voorzieningen voor een comfortabele reiservaring.

Prijzen en beschikbaarheid

Bekijk hieronder de beschikbaarheid van onze Tourer 5.9 buscampers en boek direct je volgende reis.

Waarom een Tourer 5.9 huren bij CamperLux?

Boek veilig
online

Je kunt 24/7 online reserveren en veilig betalen met iDeal of Creditcard

Voordelige
prijzen

We hanteren lage instaptarieven, zodat onze campers dichterbij zij dan je denkt

Goede
bereikbaarheid

Onze vestiging is centraal gelegen in Zeist (Midden-Nederland) en goed bereikbaar.

Nr. #1 in buscamper verhuur

We bieden een ruim en veelzijdig aanbod buscampers voor iedere type reiziger.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

We geven je graag persoonlijk advies. Neem contact op of bekijk ons actuele aanbod.